Седмично послание на Хиларион 7 - 14 март 2015г.

нещата в живота ви, които ви носят радост

Възлюбени,

Ходът на времето се ускорява или по-скоро има това влияние върху живота ви. Има много епохи в историята на Земята, които се синхронизират с настоящата времева линия и информацията и знанието, които бяха изгубени в мъглите на древността, сега се завръщат обновени. Има процес на интегриране и рекалибриране на новата земна реалност на всеки и всичко на планетата. Това за много хора по света е предизвикателно време и настоящите постоянно увеличаващи се енергии им носят необходимостта от преоценка и преосмисляне на приоритетите им, целите им и задачите им. Това ще продължи да се случва през предстоящите години, тъй като всеки човек се придвижва напред според собственото си ниво на растеж и разширяване. По време на този ускорен процес на израстване за всеки човек, по пътя ще има много спирки и нови начала. На всеки човек подобава да познае себе си и личните си и планетарни цикли и след това да започне да работи в унисон с тях.

Всеки човек сега твърдо следва собствената си звезда, собствения си индивидуален път и по-висша съдба. Важно е да сте търпеливи един с друг, когато този процес продължава, защото за всички има място в разнообразието им да се разширят напълно по чудесни и удивителни начини. Това, което за един човек изглежда погрешно, е точно правилното нещо за друг. Всеки човек се учи да слуша, да се настройва и да чувства вътрешните си подтици. Това може да създаде сблъсъци от време на време и трябва да се внимава, за да се даде възможност на всички в нечия сфера на влияние на правото им да се движат с тяхна собствена скорост, когато отработват метаморфозата, която се случва в тях. Вътрешните промени, които се случват, влияят на всеки и е важно да си спомните това, когато общувате помежду си. Осъзнайте, че всеки дава най-доброто от себе си във всеки момент и може да усвоява единствено на собстваното си ниво на разбиране. Освободете всички твърди идеи и очаквания и се оставете на естествения поток на събитията. Бъдете мили със себе си и с другите и не се ангажирайте във всички ситуации.

Онези от вас, които вече преминаха през по-голямата част от пречистването, изчистването и прочистването, работят за усъвършенстване на системата си от пет тела. Вие се учихте да виждате красотата на всеки миг в личния си свят и на хората в него. Тъй като любовта, уважението и признателността един към друг и към вашия свят се разширяват и растат, освобождаването на възприети в миналото ограничения във всички области на живота ви и заменянето им с решителност да преминете през тези предизвикателни възможности в обединението и мира ще са първостепенната мотивация в сърцето на всеки човек. Настъпва по-голямо обединение на Земните хора. Всеки човек на Земята е важен в божестваната схема на нещата и взаимната помощ с открито сърце, смирението, честността, милостта и щедростта е начинът за създаване на промяната, която мечтаете да донесете на този свят.

Човек сега разбира, че любов, състрадание и милост са мотивиращите сили зад всяка дума и действие, зад всяка мисъл и чувство, които пазите в сърцето си, за да създадете по-мирен, проспериращ и изобилен живот. Като внимавате в изборите, които правите и това как тези избори могат да повлияят на околните, винаги търсете само тяхното най-висше добро във всичко, което правите. Когато всеки от вас се стреми към градината си на живота, най-висшият потенциал пуска корени и расте в реалността на всеки човек и се храни от неговата грижовност, търпение и усърдие. Огромна сила има в твърдото намерение, което е подхранено с любов. Когато благославяте света, светът ви благославя десетократно в отговор.

Като култивирате фокусиране върху нещата в живота ви, които ви носят радост, и маневрирате покрай всички пречки по пътя си, може да сте сигурни, че фокусът ви и вашата решителност ще започнат да проявяват тези неща в живота ви по удивително синхронизирани начини. Вярвайте в себе си, Скъпи души, че имате силата и способността да създадете живота на мечтите си. Упорствайте в решителните си усилия да повлияете на положителната промяна в живота ви, в живота на тези, които обичате, и във вашия свят. Заслужавате да имате всичко, за което сърцето ви мечтае и то да се прояви напълно тук на Земята.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/7-14-2015.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments